Tuesday, May 3, 2011

Ulu Bendul

2
Ehh..best jugak rupanya air terjun kat Ulu Bendul. Cuti Hari Buruh, tak tau nak pi mana..bawak la anak-anak mandi-manda kat Ulu Bendul. Memang ramai orang rupanya yang datang kat situ. Kemudahan serba lengkap, kawasan pun terjaga dan bersih. Walaupun orang ramai tapi boleh jugak dapat tempat yang menarik dan sesuai untuk anak-anak mandi.
Air memang sejuk sungguh. Segar ja rasa bila dah berendam lama-lama. Tapi yang best nya, tiba-tiba ada ular pulak datang dekat kawasan yang kami mandi tuh. Dah nampak ular kat tepi air, takkan nak mandi lagi kot. Baik naik ja...Mujur jugak time ular tuh datang, kami dah lama mandi. Kalau tak, tak syok la plak. Alhamdulillah, takdak sorang pun yang cedera. Ular tuh cuma nak cari jalan balik jaa...
Lain kali boleh repeat lagi tempat nie. Nak lepas anak-anak pun tak takut sangat. InsyaAllah

2 Response to Ulu Bendul

May 5, 2011 at 12:42 AM

tadi berita pasal budak budak mati lemas kat Ulu Bendul.

May 5, 2011 at 8:46 AM

itu la pasal...ngeri betul dengar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...